Lystfiskeri

Er man til lystfiskeri, så er det svært at komme forbi Vejstrup uden at standse op. Her kan findes lokale bed and brekfast, hvor man med familien kan slå sig ned og nyde tilværelsen.


Fiskeriet er først og fremmest for havørredentusiaster, der kan bruge samtlige 17 km. strand i Gudme Kommune fra Vejstrup Å i syd til Kongshøj Å i nord.

Morgen og aften er bedst, men hele dagen kan man forsøge sig. Lokale fiskeguids kan fortælle, hvor man fanger bedst, men alt skal tages med et gran salt, for ørreder læser ikke bøger. Den der fisker mest, fanger også mest, så enkelt kan det også siges.

Foruden ørreder kan en forsommerdag give morsomme dage med mange hornfisk, og en enkelt torsk kan også landes. Fra Nyborg og Lundeborg sejler både ud, der mod betaling tager lystfiskerne med ud på torskefiskeri.

En lystfisker har som regel en familie. Også for dem kan området være en guldgrube. Der er ikke langt til Svendborg og mange smukke områder i Gudme Kommune giver anledning til megen motion og historiske iagttagelser. Tænk på Hesselagergård, Broholm og Tiselholt som herregårde fra en svunden tid. I Svendborg kan børnene more sig i Naturama, det nye Naturhistoriske Museum.

 

 

 

 

Elsehovedbugten en efterårsdag.

 

 

 

 

Svanerne kan mødes af både en lystfisker og dennes familie.

 

 

 

Elsehovedbugten, hvor der er gode muligheder for at få en havørred.


 
Vejstrupborger.dk vedligeholdes af Vejstrup Borgerforening og forsamlingshuset

Dette website inkl. CMS systemet Web123 er sponseret af Knappe & Kragh ApS